Samen op zoek naar ‘de mens achter de mens’; dat is mijn doel met OPTIMAAL OUD. Laat ik mijzelf eerst aan u voorstellen. Mijn naam is Bianca Oechies-Jansen (1964), ik ben gelukkig getrouwd en moeder van 3 kinderen. In de afgelopen jaren heb ik als Medewerker Maatschappelijke Zorg en Verzorgende-IG veel kennis en ervaring opgedaan op verschillende soorten afdelingen. Daarbij kwam ik in aanraking met ouderen, een doelgroep die mij oprecht raakte en waar ik graag mee wil werken! Na het behalen van de hbo-opleiding Seniorencoach, begeleid ik nu vanuit mijn bedrijf OPTIMAAL OUD 55+’ers – met en zonder dementie – in hun proces van het ouder worden. Ook adviseer en coach ik mantelzorgers en professionals. Respect, humor, praktisch handelen en kijken naar wat nog wél kan zijn in al mijn werkzaamheden de rode draad. Wilt u ook OPTIMAAL OUD worden? Neem dan gerust contact met mij op voor een

Categories: Algemeen

1 Comment

Peter Peels · april 21, 2020 at 8:34 am

Hallo Bianca,
Jouw site erg goed en leuk om te lezen.
Jouw Feedback verwerkt in site van Patty.
Erg fijn dat jij meedenkt.
Tekstueel omzetten naar 1e persoon hebben we niet gedaan 🙂

Gr. Peter Peels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *